Projektledare

Vill du ha en fartfylld roll i en färgstark internationell organisation som arbetar med färg i alla nyanser? Som Projektledare hos oss får du en nyckelroll i en dynamisk miljö som ständigt förändras.

ROLLEN

Som projektledare ansvarar du för att löpande förverkliga strategiska planer genom utveckling av våra kreativa färgerbjudanden, utbildningar och spridning av NCS färgsystem inom designvärlden. Rollen är framförallt operativ och typiskt är att du ena stunden jobbar i projektformat, medan du i nästa stöttar säljteamet med att framgångsrikt argumentera för de erbjudanden du tar fram.

Du arbetar självständigt men i nära samarbete med vår Business Development Manager, som du också rapporterar till. Du sitter på huvudkontoret i Stockholm och har dina internationellt baserade kollegor i Kina och Tyskland som arbetar lokalt, medan du har en mer utvecklande roll med global spridning. Du är en fena på att jobba tvärfunktionellt såväl internt som med kunder och tycker att den här beskrivningen stämmer på det du vill göra och hur du är som person.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som projektledare kommer du att ha många kontaktytor både internt och externt med kunder och samarbetspartners. Förutom att du äger och verkställer utvecklingsplaner så ansvarar du även för administration kring leverans av våra lösningar till kund. Du kommer att ta fram, koordinera, genomföra och följa upp projektplaner, arbeta med allt från kommunikation till rent administrativa uppgifter, uppdatera säljmaterial, koordinera kurser och olika events, arbeta med underlag till webb och nyhetsflöden tillsammans med marknadsavdelningen och mycket annat.

Mer om dig

Vi söker dig med en grym projektledarförmåga, du är snabb, flexibel och lösningsorienterad och tar dig gärna an varierande arbetsuppgifter. Du ser ordning och reda som självklarheter för att kunna ha koll i jobbet. Du har lätt för att få med dig andra i olika aktiviteter, projekt och förändringar. Du är trygg och en socialt kompetent person som gillar att ha många kontakter, man vänder sig gärna till dig både för att kunna bolla idéer såväl som att helt enkelt snacka en stund. Andra kallar dig nog för envis, du är ihärdig och ser till att genomföra det du åtagit dig.

Din bakgrund

  • Jobbat i 1-3 år i en projektledarroll med kombinationen av planering och genomförande. Om det är en större eller mindre organisation är mindre viktigt – men sannolikt har du arbetat inom B2B på något sätt.
  • Jobbat mestadels operativt men även deltagit i strategiska diskussioner för att exekvera och följa upp på strategiska planer.
  • Erfarenhet från att arbeta brett med kombination av löpande rutiner och projekt samtidigt.
  • Skrivit allt från presentationer till haft kundkommunikation på engelska – din engelska är alltså helt flytande även i skrift.
  • Känsla för digitala verktyg och flöden där webben är central.
  • Arbetar obehindrat i Microsoft Office programmen.

NCS erbjuder

Vi på NCS är färgexperter och världsledande inom att kommunicera, visualisera, kontrollera och navigera färg. Hos oss får du möjligheten att vara med och påverka vår utveckling framåt tillsammans med engagerade kollegor som trivs på jobbet. I härliga miljöer på Fridhemsplan fulla av kunskap, färg och inspiration vill vi att ditt driv och entusiasm skall få avtryck och utväxling.

ansök

Jag ser fram emot att få din ansökan med CV & personligt brev via mail så snart som möjligt, dock senast den 9 mars 2018.

Välkommen att arbeta hos oss på NCS Colour!

Hälsningar,
Ingela Koski-Vähälä
Business Development Manager – NCS System

Ingela.koski-vahala@ncscolour.com