Förenkla din Färgkommunikation

Universell Standard för Färgkommunikation

Hur skulle du beskriva den exakta nyansen av koppar?

Det mänskliga ögat uppfattar 10 miljoner olika färger. NCS - Natural Colour System® är ett universellt språk för färgkommunikation. Förankrat i vetenskaplig precision är NCS Beteckningar dina koder för att kommunicera och välja färger över olika branscher med oöverträffad noggrannhet. Med NCS-koder kommer färgen av koppar alltid att vara samma.

Är koppar gult, orange eller rött? Eller NCS S 2030-Y60R?

NYHET

2050: 100 nya färger

Duro Sweden fångar svensk natur och historia i två nya tapetkollektioner, Akvarell och Småmönstrat. Tapeterna har NCS koder som identifierar varje färg i deras mönster. Lär dig mer om hur NCS-systemet har förbättrat Duros färgdesignprocess, från fabriken till färgbutiken.

Upptäck den sanna essensen av färger

Vitt är inte alltid bara vitt och blått kan innehålla nyanser av både rött och grönt. Med NCS är det enkelt. Och exakt. Våra produkter hjälper dig att designa och välja rätt färger för din moodboard eller projekt.

Bemästra färgkommunikation

Förvandla ditt företag

Under en period på fyrtio år har vi utvecklat färgkommunikation. Utforska vår portfölj av högkvalitativa produkter, tillgängliga designverktyg, omfattande färgutbildning och innovativa färglösningar för att stödja ditt företag.

Kommunicera i färg

Att definiera färger exakt är viktigt. Att producera exakt samma färg på olika produkter, material och ytor börjar med att använda ett igenkännligt och vanligt färgspråk. Att identifiera och bestämma färger med NCS är enkelt och optimerar din färgkommunikationsprocess.

Upplev det digitala färgverktyget NCS+

Förenkla och förbättra färgval och projekt. Lagra, dela och samarbeta sömlöst i färgpalettprojekt. Extrahera NCS-koder från bilder, skapa perfekta färgkombinationer med avancerade verktyg och sök igenom omfattande färgsamlingar. Exportera i ditt favoritformat.

Hantera färg i produktion

Med ett arv av revolutionerande färgkommunikation under de senaste 40 åren känner vi verkligen till komplexiteten i färghantering. Vi erbjuder unik och beprövad expertis baserad på tusentals färgstandarder för världens mest krävande industriella applikationer och marknader.