Förenklad färgprocess och kommunikation

Med NCS Colour-lösningar är det enkelt att välja och kommunicera färger. Baserat på våra färgkoder kan du sömlöst välja den perfekta färgen för ditt projekt, stötta kunder i din färgbutik eller se till att dina produkter tillverkas med rätt färg. Snabbare, smidigare och med precision.

Få hjälp med att implementera NCS för ditt företag.

Översätt dina kunders vision till verklighet

Höj kundupplevelsen i butik genom att bemästra färger med NCS. Med våra smarta fysiska och digitala försäljnings- och marknadsföringsverktyg kan dina kunder göra snabba och direkta färgval. Förvandla visioner till val Hur mycket tid kan dina uppskattade kunder och dedikerade team söka efter den perfekta färgen? Vårt innovativa färgbutikskoncept gör det enkelt för kunder att välja färger, vilket sparar dyrbar tid och frigör din personal att erbjuda expertvägledning

bli NCS-licenstagare

Lås upp din färgexpertis med NCS Inside

Genom att säkra denna licens får du tillgång till NCS Standardfärger som ger obegränsad möjlighet att matcha färger på alla material. Du är utrustad med ett universellt färgspråk för att förverkliga alla projekt. Du drar nytta av marknadsföringsstöd, möjligheten att handplocka kollektioner, delta i exklusiva digitala evenemang och lära dig om de senaste färgtrenderna och utvecklingen. Gå med i gemenskapen av färgmästare.

Lösningar för industri

Tillverkning med NCS-systemet

Med över 40 år av revolutionerande färgkommunikation och erbjudande av färghanteringstjänster vet vi komplexiteten i att hantera färger i din produktion. Genom att hantera tusentals färgstandarder för några av de mest krävande industriella tillämpningarna och marknaderna i världen har vi ett unikt kunnande att erbjuda.

LÄS MER

Hur NCS stödjer företag

Urval från vår blogg

Fler lösningar med NCS designverktyg