Great Greys

Jakten på den perfekta greigen snurrar ständigt i bloggar och inredningstrådar. I NCS ligger det mellan Y20R och Y30R, ett område som vi har fyllt i med nya Standardfärger för att kunna erbjuda den perfekta greige.

Färgområde

Great Greys

De senaste åren har ljusa, vita färger varit mycket populära, tillsammans med den skandinaviska dekorationsstilen. Vi ser nu att vi sakta går en bit mot mer färgglada områden, om än nedtonade. Den perfekta balansen i detta färgområde är greige. Greige består av en skala mellan grått och beige. Jakten på den perfekta greigen snurrar ständigt i inredningstrådar och bloggar. I NCS ligger den mellan Y20R och Y30R, någonstans mellan vetefält, rödaktiga toner och sand. Här är ett område som vi har fyllt i med nya Standardfärger för att kunna erbjuda den perfekta greige.

HEROFÄRG

Soft Greige

Greige är en färg som har en nyans mellan Y och R men mycket låg kulörthet, med endast 2% kulörthet. Det finns ljus greige, mid-greige och mörkgrå varianter. Efter en grundlig marknadsanalys har vi beslutat att lansera vår egen perfekta greige; en ljus greige som vi kallar Soft Greige, med notationen NCS S 2002-Y20R.