2024+ lovar ett år av action och eskapism

Upptäck mer av NCS Trends 2024+ och djupdyk i trendriktningarna Young Folk, Wood Kick, Heart / Stop och Star Gazer.

TRENDRIKTNING

Young Folk

Djärva och glada färger av rosa, en gröngul och en grön som får vår omgivning att kännas som en folkloristisk ekovers. Dessa kromatiska färger är balanserade med lugnande vackra pastellnyanser som lugnar oss och får oss att känna oss bekväma. Vi vill skämma bort oss i en positiv miljö där saker och ting inte är statiska och tråkiga. Vit är en nödvändig balansfärg här.

TRENDRIKTNING

Wood Kick

Naturliga, råa färger som naturligt kan hittas ovan, i och under jord ger oss den nödvändiga känslan av att vi har rätt. Denna känsla av korrekthet skrytas med en nyans av en varmare naturlig glad färg som fyller oss med den energi vi behöver för att möta en ny normal. Det är ett manifest av medvetet hållbart boende där det inte finns plats för konstgjorda färger. Vi använder den naturliga färg materialet har.

TRENDRIKTNING

Heart / Stop

Rena röda färger är viktiga. De ger oss känslor av viktiga händelser, attraktion, passion och att vi vill ha handling. Dessa röda nyanser vill leva tillsammans med en rödblå, de två färgerna som vi förstår och alltid har använt. De kromatiska röda och blå är balanserade med en varm grå betong och trä. Denna konstellation av färger är klassisk och polynationell som skänker oss känslor av igenkänning och förståelse samtidigt som de indikerar djärva handlingar.

TRENDRIKTNING

Star-Gazer

Vi flyr in i ett kraftfullt kalejdoskop av mystik med en bas av lila och violett. Tillsammans med mörkare tonade färger och det mycket viktiga guldet introducerar de oss till ett tankesätt att vi vill förstå vilka vi är, eller snarare vem vi skulle vilja vara. Färgerna är eleganta och exklusiva. Att kombinera både mörkare tonade färger eller lila och violett med guld omger oss med en känsla av rikedom i alla bemärkelser.

Se vårt trendsamtal för 2024

Besök vår Youtube-kanal för att se vårt Trend Talk där vi presenterar våra NCS Color Trends 2024+, vilka drivkrafter är och hur de utvecklas.