2023+ lovar förnyelse – glad, självsäker och djärv.

2023+ är ett nytt år. Det är ett år av en ny uppfinning, ett år som representerar det nya normala. Vi fokuserar på nytt på vår planets återuppblomstring, med en känsla av individuellt ansvar. Det kommer att bli en väldigt fysisk och väldigt digital värld. Dessa världar kommer att förenas och samexistera. År 2023+ är vår stora utmaning att se till att vår nya normala blir en bättre ny normal. Vi kan inte dröja kvar i det förflutna längre. Det vill vi inte.

Upptäck mer av NCS Trends 2023+ och djupdyk i trendriktningarna Cocooning, Passages, Re-genesis och KidultZ.

TRENDRIKTNING

Cocooning

"Vi drar oss medvetet tillbaka för att hitta värme och intimitet, för att ladda batterierna för en ny normal. Här är vår plats att ge näring åt våra förhoppningar och vårda oss själva, innan vi dyker upp."

TRENDRIKTNING

Passages

"Våra rötter och traditioner kan inte hålla oss tillbaka. Vi är på väg mot en ny normal. Upptäck ett nytt äventyr. Liksom våra förfäder ger vi oss ut i det okända, för att trotsa elementen."

TRENDRIKTNING

Re-genesis

"Början av en ny normal, där vi är de vi verkligen är och vill vara. Re-Genesis är det nya normala från våra mest rotade och traditionella värderingar till en ny, uppriktig och djupt personlig normal."

TRENDRIKTNING

KidultZ

"Vi kommer att skapa en ny normal, ett enormt uppdrag. Men låt oss göra detta lekfullt och med glädje! Uppsvinget av en ny normal, var vi är, vilka vi verkligen är och vill vara."

Se vårt trendsamtal för 2023

Besök vår Youtube-kanal för att se vårt Trend Talk där vi presenterar våra NCS Color Trends 2023+, vilka drivkrafter är och hur de utvecklas.