NCS Colour Trends 2025+

Ta del av vårt officiella Trend Talk för 2025+

2025+ lovar ett år med stora kontraster

NCS Colour Trends 2025+ är här! Gaia, On & Off, Inner och Ethereal – det här är trendriktningarna som representerar trendfärgerna från 2025+. Utforska trendriktningarna och deras färgpaletter för alla detaljer om vad som kommer härnäst.

TRENDRIKTNING

Gaia

En hyllning till natur och vatten med fokus på blå och gröna toner. Effekterna av klimatförändringar som resulterar i en torrare, varmare värld driver oss mot färger som påminner oss om vår viktigaste resurs: vatten. Detta driver en önskan om dessa färgers lugnande effekt och naturliga närvaro i vår omgivning och dagliga liv.

TRENDRIKTNING

On & Off

Vi lever i en värld av yttersta kontraster och vill söka skydd i alla ytterligheter. Ljusa och mörka nyanser kombineras av två kromatiska färger som symboliserar enhet. Vi strävar efter att uttrycka en känsla av anknytning och hopp genom att överbrygga våra motsatser.

TRENDRIKTNING

Inner

Dagens splittrande, skeptiska och hårda miljö får oss att vända oss inåt och lita på våra instinkter och sinnen. Detta resulterar i färgval som väcker känslor av komfort, värme och glädje. Vi omfamnar mellantoner – varma, jordnära och mänskliga nyanser som uppvisar subtil men ändå bestående styrka.

TRENDRIKTNING

Ethereal

Ljusa, flytande färger reflekterar ett flytande sinnestillstånd, vilket suddar ut gränsen mellan den digitala och fysiska världen. Vi blandar sömlöst lätt och luftig estetik med teknik för att skapa uppslukande upplevelser i multiversum.